Baile Felix, o statiune perfecta in orice anotimp

Statiunea Baile Felix este cea mai mare statiune balneoclimaterica cu posibilitati de cazare, pensiuni, vile, hoteluri si particulari. Pe toata perioada anului. Poti sa iti faci rezervari fara intermediari. Statiunea are ape termale bazate pe tratament. In anul 1221 intr-o diploma a Vaticanului au fost mentionate apele termale de aici.

Ce anume te-a determinat sa-ti faci concediul in Baile Felix?

M-a atras frumusetea statiunii, totul e plin de verdeata ,iar nuferii din parc sint magnifici,ramin in amintirea ta pentru totdeauna.Si daca nu esti o fire romantica la strandurile din Baile Felix sigur te vei simti super. Strandul Apollo este foarte mare cu multe bazine apa calda sau rece,mica sau mare cum doreste fiecare.Sa nu uitam de distractiile in aer liber si de restaurante.

Care sunt activităţile şi cele mai importante obiective turistice din Baile Felix?

Statiunea are o clima blinda,de aceea poti face baie si pe timp urit,apele termale ajungind la o temperatura de 49 grade celsius. Acolo poti vedea Piriul Peta. Ca obiectiv cultural poate fi Capela de la Haier si Biserica Greco catolica. Mai puteti face plaja la frumosul strand Apollo care este deschis permanent sau puteti merge la strandul cu valuri din Baile 1 Mai.

Cateva cuvinte despre cazarea din Baile Felix

Statiiunea are multe hoteluri de 4 stele,vile,pensiuni ,dar si multi particulari.Parerea mea este ca te poti caza si cu bani putini si sa ai confort.Eu am stat impreuna cu familia la o pensiune de 3 stele pe nume Margareta,am platit 80 lei pe noapte si totul a fost super.Multi dintre noi nu au asa confort acasa.Meritam sa ne rasfatam un pic.

Da cateva ponturi celor care doresc sa mearga in Baile Felix

La pensiune e mai ieftin si e foarte frumos.Daca ai bani mai putini poti minca la cantina si e mincarea buna..Sa stiti ca nu e neaparat sa mergem in statiuni scumpe,de renume ca sa ne simtim bine.Tara noastra are locuri atat de frumoase iar Baile Felix merita sa o vezi.Este o statiune pentru toate virstele si toate mofturile.

Recomanda alte obiective turistice interesante de langa Baile Felix

Nu uita sa mergi la Piriul Peta din baile 1 Mai .Daca ai facut un concediu la Baile Felix crede-ma ca te vei simti bine si o sa mai vi. Strandul din Baile 1 Mai trebuie si el vizitat.Iar pe dealul Somleului este pestera. Avenul de la Betfia, mai este strandul Padis. Ca obiectiv cultural poate fi biserica Greco-Catolica din Baile Felix
Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în Româniaorganizată împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu