Ce obiective turistice vizitează străinii care vin cu vasele de croazieră în Portul Constanța!

Un vas de croazieră este o destinaţie de vacanţă în sine, dar când te poartă peste mări şi prin multe ţări, atunci totul devine un vis frumos. Vă invităm şi noi într-o călătorie la bordul navei MSC Orchestra, care a ancorat în Portul Constanţa în această dimineaţă, apoi coborâm să aflăm ce destinaţii din ţara noastră sunt preferate de turiştii de peste hotare.

Una dintre cele mai impresionante nave care a acostat anul acesta în Portul Constanța este MSC Orchestra, la bordul căreia am pășit și noi. Nu o poți cuprinde cu ochii, așa de mare este, iar luxul din interior te lasă mut de uimire. Și mai impresionant este prețul unui sejur. 11 nopți pot costa 700 de euro, dar și câteva mii, în funcție de confort și servicii.
Nava MSC Orchestra are 14 punți și o capacitate de 2.400 de turiștii. Cea mai mare parte a timpului și-o petrec în Savana Club.
Cabinele luxoase, piscinele de pe punțile superioare, scările care te poartă în încăperi impresionante, toate sunt la superlativ.
Seară de seară, sala de spectacole este neîncăpătoare pentru turiștii care vin să se delecteze cu show-uri de cabaret.
Turiștii care ajung în Portul Constanța aleg să viziteze Dobrogea, Delta, dar și Capitala.
Pachetele turistice care s-au făcut în 2014 au inclus excursii în Capitală, Delta Dunării, la Crama de la Murfatlar, la Histria“, a precizat Cristina Matichescu, vicepreședinte ANT.
Cei mai mulți rămân însă în Constanța și vizitează zona peninsulară - Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic sau Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Piața Ovidiu este o destinație în sine, la fel și faleza din dreptul Cazinoului, mai ales că acum și-au recăpătat aerul interbelic odată cu lucrările de modernizare făcute de Primăria Constanța din fonduri europene.
Am fost să vedem biserica de aici. Ne-a plăcut, a fost impresionantă. Ne-am temut că nu avem voie să atingem picturile, eram foarte atenți. Ne-a plăcut arhitectura, am regăsit-o și în alte locuri din România“, explică un turist.
„Constanța este un oraș foarte frumos, ne-au impresionat bisericile“, spune o altă turistă.
Mâine, alți 180 de turiști străini sunt așteptați să sosească în Portul nostru. Ei vin la bordul navei exclusiviste Silver Cloud, un oraș plutitor de șase stele care oferă sejururi ce costă  zeci de mii de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu